Annonse
Beste Nettsider
Bingo til folket
Hvis du leter etter en morsom og alternativ måte å spille om gevinster på nettet, så er online bingo kanskje noe for deg?

Bingo?
I bingo har du en eller flere plater som oftest består av 25 tall (i 5x5 rekker), eller 15 tall (5 tall på tre rekker). En opproper trekker ut tall, og målet er å oppnå et mønster, to eller flere rekker, eller full plate.  Det handler altså om at du skal være heldig å ha de tallene som opproperen trekker på platene dine. Er du den første som når målet om det givne mønsteret/antall rekker, så er det du som vinner!

Hva er forskjellen på "vanlig bingo" og "online bingo"?
Vanlig bingo er kanskje noe de fleste forbinder med en hall full av mennesker som prøver å vinne noen morsomme gevinster i form av gavekort, blomster eller leketøy. Det betraktes nok nærmere som en sosial begivenhet hvor praten over en kopp kaffe er i fokus.

I online bingo er det også det sosiale som lokker de fleste spillerne til, for her har du muligheten til å sitte og chatte med de andre spillerne og samtidig ta del i spenningen. En chatmaster holder øye med chatrommet og sørger for at tonen er vennlig og imøtekommende blant spillerne. 

Når du spiller bingo på nettet er gevinstene oftest pengepremier, og det er vel ikke den værste slags premie å få? Det spilles enten med 75 eller 90 tall/kuler som blir "ropt opp", og målet ditt er som sagt å være den første til at nå det antall rekker det spilles for. Ved online bingo kan man velge å få de oppropte tallene til å bli krysset av automatisk, så man ikke risikerer å glemme et tall og dermed en mulig gevinst, som jo kan skje i bingohallen hvis den ved siden av snakker litt for høyt.  

Så hvem spiller bingo online? 
Mens noen assosierer bingohallene med barndomsminnner om farmor, har online bingo blitt mer mainstream i senere tid . I takt med at det er mulig å chatte med de andre spillerne, tiltaler det ikke kun "de gamle og grå" men også et yngre klientell som er vant til å kommunikere via tastaturet. Mange liker at online bingo gir en muligheten for å bygge opp et felleskap med dem man spiller med, også mens man sitter bak dataskjermen med en kopp kaffe og ugredd hår på en søndag formiddag.  

Gevinstene?
Gevinstene kan variere mye avhengig av hvilket spill du spiller. Noen gevinster er kun på et par hundre kroner,  men de kan også bli store og nå helt opp på sekssifrede beløp i noen jackpots. I andre tilfeller kan det være alt fra reiser eller nye biler som er på spill. Det er med andre ord mulig å vinne stort, selv om plattformen er bygget opp basert på at man skal kose seg mens man spiller.

Er det noe for deg?
Grunnleggende er det altså flere grunner til at online bingo kunne være noe for deg. Om det er premiene, det sosiale aspektet, spenningen ved loddtrekningen om det ene siste tallet du mangler eller en kombinasjon av alt dette du faller for, så er det rikelig mulighet til å få dekket spillelysten din i et morsomt og vennlig forum.

Relaterte nettsteder
© 2012, BesteNettsider.com, All Rights Reserved. - Kontakt oss - Sidekart
Her får du 20 Freespins!